Tel.:013/22 90 72
Veilig onderweg met de juiste banden en Mobile Car Repair!

Bij ons kan u duurzame autobanden kopen en laten plaatsen

Zijn uw autobanden aan vervanging toe? Of wenst u winterbanden te laten monteren? Dan kan u bij Mobile Car Repair in Okselaar (Zichem) terecht voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij kunnen u voorzien van banden van alle merken zoals Michelin, Pirelli, Dunlop, Bridgestone en Continental. Niet alleen voor de aankoop, maar ook voor de montage van nieuwe banden kan u bij ons terecht.

Tip: controleer uw banden regelmatig op slijtage!

Een beschadigde overversleten band moet snel vervangen worden. Zo kan u steeds veilig, zonder risico de baan op. Een regelmatige controle zorgt er voor dat uw banden langer meegaan. Uw banden zullen bijvoorbeeld langer in goede staat blijven wanneer ze correct zijn uitgeleind.

Daarnaast bent u in onze autogarage aan het juiste adres voor een klein of groot onderhoud en algemene herstellingen. Ook doen wij aan pechverhelping in heel het land.

Twijfel niet langer, maar kies voor veiligheid! Autobanden kopen en laten plaatsen doet u dan ook bij een professional zoals Mobile Car Repair. Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak!

Contacteer ons!013/22 90 72